Poddavsnitt

Fånga bröllopsdagen

2 februari, 2017
_93Y3706

Veckans avsnitt är speciellt på så många sätt. Ni ska få träffa bloggaren Ida och hennes man Jakob som gifte sig i somras med temat glitter och glamour! Ida träffade jag för drygt ett år sedan på Bröllopsfeber i Stockholm då hon kom fram och berättade att hon lyssnade på Bröllopspodden. Vilket så klart alltid gör mig extra glad!

Ida och Jakob var mitt uppe i planeringen av sitt bröllop när Idas mamma gick bort i cancer, bara veckor före bröllopsdagen. Länge funderade Ida på att ställa in, men valde istället att gå på hennes mammas önskan och fortsätta med bröllopsplanerna. Det blev en dag sprängfylld av kärlek med alla nära och kära. En dag då både Ida och Jakob kunde vara helt i nuet och fånga bröllopsdagen.

Lyssna på deras fantastiskt fina berättelse om allt från ett magiskt frieri till en otrolig bröllopsdag, en dag då Idas mamma var fullt närvarande.

Lyssna på avsnittet gör du som vanligt via iTunes, Acast eller någon annan favoritapp för poddar!

Här kommer ett bildregn från Ida & Jakobs bröllop. Och vill ni se fler bilder så rekommenderar jag er varmt att gå in och kika på Idas blogg IDior som är proppad med vardagslyx!

Fotograf är John Resborn.

_93Y3549

_93Y2946
_93Y3797-Redigera

_93Y3875

thumb_IMG_0124_1024Ida hade ett foto på sin mamma i buketten, så att hon alltid var närvarande under bröllopet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply