Bröllopsblogg

Besök på Vintagefabriken

14 maj, 2016
vintagefabriken-bröllopspodden

I torsdags var jag och poddade med Linda ”Volang Linda” Hansson och Louise Lemming som tillsammans driver Vintagefabriken. För några år sedan så skrev dom boken med samma namn tillsammans och ville helt enkelt inte sluta jobba med vintage när boken var klar. Det var alldeles för kul.

Jag skulle inte säga att jag är ett stort fan av vintage. Men jag kan verkligen förstå tjusningen. Som när Louise berättar om känslan att hitta ett plagg som är sytt för över 60 år sedan och som sitter som om det vore uppsytt för henne. Vem var kvinnan som såg exakt likadan ut i kroppen som hon? Vad tänkte hon och vilka fester har klänningen fått vara med på?

Och jag älskar deras fina butik som även tjänar som kontor när butiken är stängd för kunder. Den är lite lagom stökig och överallt så hänger det vackra posters och de finaste små barnkläder. Som för övrigt skulle vara de absolut sötaste små näbb outfits.

vintagefabriken-bröllopspdoden

Avsnittet kommer ut efter sommaren, och det blev ett så himla härligt avsnitt så ”den som väntar på nåt gott”..

vintagefabriken-bröllopspodden

Louise, Linda och Jag

Vi köpte så klart även deras fina bok ”Vintageparty” som är fylld med tips för både bröllopet, födelsedagsfesten och sommarpicknicken.  Sen är det en fröjd att titta på alla vackra foton och snygga stylingar.

vintagefabriken-vintageparty

vintageparty-smarta-strutar

Och Midsommarkransen alltså, det är som att åka tillbaka i tiden. Så mysigt och ett riktigt smultronställe för dig som gillar vintage. Jag låter bilderna tala för sig själva! :)

vintagefabriekn-midsommarkransen

DSC_0530

DSC_0535

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply