Poddavsnitt

Kunglig exit

26 januari, 2017
kunglig

Fråga Bröllopspodden är tillbaka med nya kluriga bröllopsfrågor! Den här veckan har vi bland annat fått in en fråga som gäller det här med om hur man skriver i inbjudan att man önskar sig pengar till bröllopsresa i present. Vad gör man om man vill erbjuda sina gäster en möjlighet att ge ett ”anonymt” bidrag, det är ju inte så kul att lägga sedlar i ett kuvert. Eller?

Vi pratar också om vad man ska göra om man hittat den perfekta lokalen men inte alls gillar färgerna och stilen? Vi berättar hur du med enkla medel kan förändra, förbättra och framförallt hur ni kan tänka när ni ska börja lägga upp en plan för att integrera er egen stil i den festlokal ni valt.

Slutligen så tipsar vi om en kunglig exit från vigseln, kanske den passar er perfekt!

Lyssna på avsnittet gör du som vanligt via iTunes, Acast eller någon annan favoritapp för poddar! Du kan också klicka på bilden längst ned i inlägget för att lyssna direkt på din dator.

Vi är glada för alla frågor vi får och vill du också ha svar på just din fråga, ja då mailar du till info@brollopspodden.se. Och blev du nyfiken på vårt nya koncept med ”Bröllopsplanering Online” maila då till samma adress och märk brevet med ”online”.

kungligLisa & Lisa ”in action” före vigsel i somras!

Foton: Sara Holmberg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply