Bästa drycken till bröllopet

Ska du gifta dig? Grattis! Att planera ett bröllop är både roligt, spännande och stressigt. Det är mycket att tänka på, inte minst när det kommer till mat och dryck. Kostnaden för vin och andra alkoholhaltiga drycker kan snabbt skena iväg om du inte planerar rätt. Här hittar du de bästa dryckestipsen till bröllopet.

Beställ goda viner på nätet

Bröllopet är en av livets viktigaste dagar och det ska givetvis firas med god dryck i glasen. Hos vinoteket.se kan du enkelt beställa hem prisvärda och bra viner. Du beställer enkelt och tryggt viner från hela världen på deras hemsida. Här hittar du exempelvis champagne till riktigt bra priser. Champagne är ett exklusivt franskt mousserande vin som de flesta associerar med firande och högtider. Därför är det många som väljer att skåla i ett glas champagne en eller flera gånger under bröllopet. Dessutom passar champagne bra ihop med mat, exempelvis kanapéer, ostron, chips och andra tilltugg. Om du vill ha billigare bubbel till brudskålen hittar du även cava och prosecco hos vinoteket.se.

Vilken dryck som passar bäst till maten beror på vad ni ska äta. Många väljer att servera ett vitt vin till förrätten och ett rött vin till varmrätten. Det är framför allt passande om förrätten är fisk- eller grönsaksbaserad och varmrätten är en kötträtt.

Glöm inte alkoholfria alternativ

Sist men inte minst bör du inte glömma bort att köpa goda alkoholfria alternativ till gästerna som inte dricker alkohol. Det finns många bra alkoholfria viner såväl som alkoholfri cider och öl.

Lycka till!