Pioner till bröllopet

Har du och din partner bestämt er för att ta nästa steg? Då har ni ett spännande bröllop framför er som kräver en hel del planering. Det finns mycket att göra och många detaljer att hålla reda på. En av de kanske viktigaste aspekterna är vilken dekor ni vill ha och blommorna är givetvis en viktig del.

Välj vackra pioner till er speciella dag

Det finns givetvis mängder med fina blommor som passar utmärkt till ett bröllop. En blomma som ofta uppskattas särskilt mycket är pionen, som kommer i flera härliga färger. Du kan med fördel välja vita pioner, vilket ju passar perfekt med traditionell bröllopsdekor.

Samtidigt funkar det minst lika bra att blanda in pioner i fuchsia, ljusrosa eller aprikos för att piffa till dekoren med en vackert, sprakande färg. Det är bara du som kan bestämma vad du tycker är snyggast!

Ta hjälp av proffs

För de allra flesta är bröllopet en av livets allra viktigaste dagar. Därför är det inte så konstigt att många väljer att ta hjälp av en bröllopsplanerare eller en designer som kan hjälpa till med dekoren. Det är givetvis inget måste, men det är starkt rekommenderat att titta i tidningar, bilder på internet och andra källor för att få olika idéer. Det kommer du vara tacksam för senare!